Shkenca me dhe për shoqërinë 2020 (Science with and for Society 2020)

Agjenica Kombëtare e Kërkimit Shkencor dhe Inovacionit (AKKSHI), ka informuar se në kuadër të Thirrjes“ Shkenca me dhe për shoqërinë 2020 (Science with and for Society 2020),”të programit Horizon 2020, organizata jofitimprurëse zviceriane Swiss NGO RightsTech Women e fokusuar në avancimin e të drejtave të njeriut, grave dhe vajzave në shkencë, teknologji, inxhinieri dhe matematikë ofron ekspertizën e saj.

Agjenica_Kombëtare_e_Kërkimit_Shkencor_dhe_Inovacionit

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *